ACCREDITATIES

ACCREDITATIES

Een van de doelen van BRISP is het hebben van korte lijnen met leveranciers. Dit verhoogt de kwaliteit van de diensten en zorgt voor een eerlijke prijsstelling. BRISP is aangesloten als accredited registrar/partner bij de onderstaande organisaties. BRISP is continu bezig met het uitbreiden van haar accreditaties.

 

 

ACM registratie

BRISP is opgenomen als officiële telecom provider in het ACM register. Het registratienummer van BRISP is 943514.

logo-acm-nl

SIDN

BRISP is aangesloten bij de SIDN waardoor realtime registratie van domeinnamen mogelijk is. Als een van de eerste en weinige registrars heeft BRISP haar omgevingen volledig DNSSEC ingericht.

 

PIN

BRISP is door Currence gecertificeerd als “wederverkoper PIN”. Het certificaat is door Currence, afgegeven en impliceert dat de werkwijzen (procedures) van BRISP voldoen aan alle eisen die zijn gesteld aan de levering van gecertificeerde pinapparatuur.

PIN-LOGO

 

Tralliance Registry Management Company, LLC

BRISP is aangesloten bij de Tralliance Registry Management Company, LLC en mag .travel domeinnamen registreren voor haar klanten. Dot_Travel_Logo_small

Jabra

BRISP is een door Jabra “authorized reseller”. Jabra levert intelligente soundoplossingen voor onder andere het bedrijfsleven, maar ook voor bijvoorbeeld atleten door middel van slimme coachingsapps en andere oplossingen.

 

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?