Website Hosting

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Uitgebreider pakket nodig? Neem dan contact met ons op.
** Facturatie vindt plaats per jaar.

Inbegrepen features

Al onze hostingpakketten zijn standaard uitgerust met:

Dagelijks een complete back-up van uw webhosting.

Bekijk de statistieken per dag, week of maand.

Een standaard spamfilter is gratis bij onze hostingpakketten inbegrepen. Indien gewenst kunnen we een geavanceerde spamfilter installeren. De geavanceerde spamfilter houdt in eerste instantie alle berichten tegen en laat enkel berichten door die als minimaal 99% veilig worden beoordeeld. Lees hier meer.

Onze virusscanner scant alle e-mails op (mogelijke) bedreigingen en verwijdert deze.
Bekijk uw e-mail overal online.

Er zijn maar weinig websites die geen vertrouwelijke persoonsgegevens verzenden. Want niet alleen bij online aankopen of banktransacties worden er vertrouwelijke persoonsgegevens verzonden, ook als uw bezoekers een contactformulier invullen is dit het geval. De Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) verplicht elke website om persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie te beveiligen tegen verlies of enige vorm van misbruik. Een SSL-certificaat is een bewijs dat de website authentiek is en dat de verbinding waarover de gegevens worden verzonden veilig en versleuteld is.

Beheer uw bestanden via de FTP.
Bij onze pakketten zit standaard SPF en DKIM inbegrepen, deze protocollen zorgen voor beveiliging van uw mail. Hiermee wordt spam en andere ongewenste mails voorkomen.
Alle bij BRISP ondergebrachte domeinnamen zijn beveiligd met DNSSEC. Met DNSSEC wordt de domeinnaam voorzien van een digitale handtekening. Hiermee wordt voorkomen dat hackers een domeinaam doorverwijzen naar ongewenste content.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER HOSTING

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?