FULL SERVICE IT DIENSTEN

WEBSITEONTWIKKELING

Ons team ontwikkelt websites die geschikt zijn voor alle type devices en online goed vindbaar zijn. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en worden met aandacht ontworpen.

CMS-INRICHTING

Snel en eenvoudig beheer van websites en applicaties is een must. Installaties en onderhoud van websitebeheersystemen zoals WordPress en Joomla zijn onze specialiteit.

WEBSHOPONTWIKKELING

Het team van BRISP ontwikkelt webshops op basis van Magento of WordPress in verschillende valuta, voor verschillende branches en volgens de richtlijnen van het Webshop Keurmerk.

DOMEINNAMEN

Als geregistreerd lid van onder andere de SIDN (.nl) en de Tralliance (.travel) worden domeinnamen van klanten en partners beheert. Op dit moment worden er via onze systemen 700 verschillende extensies, waaronder populaire extensies als .com, .net, .eu, e.d. geregistreerd. Lees meer over domeinregistratie en controleer de beschikbaarheid van een domein op de pagina 'domeinnaam registreren'.

HOSTING

Vanuit onze datacenterlocaties worden klanten en partners voorzien van hosting voor e-mail, websites en (bedrijfskritische) webapplicaties. Lees meer over onze hostingpakketten voor bedrijfswebsites en e-mail, webshops en leeromgevingen op de pagina 'Hosting'.

Q

SPAMFILTERS VOOR DE E-MAIL

BRISP biedt naast een standaard spamfilter die gratis bij onze hostingpakketten is inbegrepen, een geavanceerde spamfilter aan. De geavanceerde spamfilter houdt in eerste instantie alle berichten tegen en laat enkel berichten door die als minimaal 99% veilig worden beoordeeld. Lees hier meer.

SEO / SEA

Met onze zoekmachineoptimalisatie tools maakt het team bestaande en nieuw te bouwen websites vindbaar.

WEBSHOPKEURMERK

BRISP is officieel partner van  Stichting Webshop Keurmerk. We helpen u graag uw webshop in te richten volgens de normen van het Keurmerk-code reglement. Lees hier meer over de mogelijkheden.

NIEUWSBRIEFONTWERP

Maandelijks ontwerpt en verzendt ons team nieuwsbrieven in de eigen huisstijl van de klant/partner. Integratie met MailChimp, FeedBurner of Aweber is mogelijk.

APPONTWIKKELING

Inrichten van native Apps die te downloaden zijn via de Apple, Windows en/of Android Store.

f

MAATWERK SOFTWARE

Maatwerk (web)applicaties nodig? Onze designers en programmeurs ontwikkelen maatwerk software. Neem voor specifieke informatie contact op via [email protected].

INTERNET, PIN & TELEFONIE

Stabiele zakelijke internet, PIN en telefonie verbindingen inclusief de benodigde hardware zoals VOIP toestellen e.d.

MOBIELE TELEFONIE

Ondernemen, waar u ook bent. Dat kan met ons Zakelijk Mobiel 4G pakket van Ziggo. Voor elk type ondernemer en medewerker is er een passende bundel, maandelijks aanpasbaar.

SOFTWARELICENTIES

Heeft u Microsoft Office licenties, Antivirus programma licenties e.d. nodig om uw werkplek(ken) optimaal in te richten? Neem vrijblijvend contact op via [email protected]. Ons softwareaanbod in de webshop vindt u hier.

BEVEILIGING / SSL-CERTIFICATEN

Topklasse beveiliging voor alle type online applicaties zoals websites, e-mail en andere bedrijfskritische software.

BACK-UP

Altijd een veilige back-up van uw website. De back-up wordt dagelijks gemaakt en bewaard op een externe server, zodat na een eventuele crash of hack, uw website weer snel online is.