Full Service IT-Diensten

Ontwikkeling

WEBSITEONTWIKKELING

Ons team ontwikkelt websites die geschikt zijn voor alle type devices en online goed vindbaar zijn. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en worden met aandacht ontworpen. Lees hier meer over onze websiteontwikkeling.

CMS-INRICHTING

Snel en eenvoudig beheer van websites en applicaties is een must. Installaties en onderhoud van websitebeheersystemen zoals WordPress en Joomla zijn onze specialiteit.

WEBSHOPONTWIKKELING

Het team van BRISP ontwikkelt webshops op basis van Magento of WordPress in verschillende valuta, voor verschillende branches en volgens de richtlijnen van het Webshop Keurmerk. Lees hier meer over onze webshopontwikkeling.

SEO / SEA

Met onze zoekmachineoptimalisatie tools maakt het team bestaande en nieuw te bouwen websites vindbaar.

APPONTWIKKELING

Inrichten van native Apps die te downloaden zijn via de Apple, Windows en/of Android Store.

WEBSHOPKEURMERK

BRISP is officieel partner van  Stichting Webshop Keurmerk. We helpen u graag uw webshop in te richten volgens de normen van het Keurmerk-code reglement. Lees hier meer over de mogelijkheden.

NIEUWSBRIEFONTWERP

Maandelijks ontwerpt en verzendt ons team nieuwsbrieven in de eigen huisstijl van de klant/partner. Integratie met MailChimp, FeedBurner of Aweber is mogelijk.

f

MAATWERK SOFTWARE

Maatwerk (web)applicaties nodig? Onze designers en programmeurs ontwikkelen maatwerk software. Neem voor specifieke informatie contact op via sales@brisp.nl.

Webhosting

DOMEINNAMEN

Als geregistreerd lid van onder andere de SIDN (.nl) en de Tralliance (.travel) worden domeinnamen van klanten en partners beheerd. Op dit moment worden er via onze systemen 700 verschillende extensies, waaronder populaire extensies als .com, .net, .eu, e.d. geregistreerd. Lees hier meer over domeinregistratie en controleer de beschikbaarheid van een domein.

HOSTING

Vanuit onze datacenterlocaties worden klanten en partners voorzien van hosting voor e-mail, websites en (bedrijfskritische) webapplicaties. Lees meer over onze hostingpakketten voor bedrijfswebsites en e-mail, webshops en leeromgevingen op de pagina 'Hosting'.

E-MAIL

BRISP biedt professionele e-mailhosting pakketten aan. Zo maakt u eenvoudig uw eigen e-mailadressen aan en kunt u uw mail beheren via uw smartphone, tablet en pc. Lees hier meer over uw mogelijkheden.

Werkplek in de Cloud

Q

SPAMFILTERS VOOR DE E-MAIL

BRISP biedt naast een standaard spamfilter die gratis bij onze hostingpakketten is inbegrepen, een geavanceerde spamfilter aan. De geavanceerde spamfilter houdt in eerste instantie alle berichten tegen en laat enkel berichten door die als minimaal 99% veilig worden beoordeeld. Lees hier meer.

~

WACHTWOORDENKLUIS

Een veilige opslag van wachtwoorden is voor iedereen een must. BRISP biedt hiervoor een speciale online kluis aan, waarin veilig inloggegevens kunnen worden opgeslagen. Deze beschikt over een two-factor authentication. Daarnaast is er ook een app beschikbaar voor mobile devices. Neem contact op via sales@brisp.nl voor meer informatie.

SOFTWARELICENTIES

Heeft u Microsoft Office licenties, Antivirus programma licenties e.d. nodig om uw werkplek(ken) optimaal in te richten? Neem vrijblijvend contact op via sales@brisp.nl. Ons softwareaanbod in de webshop vindt u hier.

BEVEILIGING / SSL-CERTIFICATEN

Topklasse beveiliging voor alle type online applicaties zoals websites, e-mail en andere bedrijfskritische software. Lees hier meer over SSL-certificaten.

Overige diensten

MOBIELE TELEFONIE

Ondernemen, waar u ook bent. Dat kan met ons Zakelijk Mobiel 4G pakket van Ziggo. Voor elk type ondernemer en medewerker is er een passende bundel, maandelijks aanpasbaar.

BACK-UP

Altijd een veilige back-up van uw website. De back-up wordt dagelijks gemaakt en bewaard op een externe server, zodat na een eventuele crash of hack, uw website weer snel online is.

INTERNET, PIN & TELEFONIE

Stabiele zakelijke internet, PIN en telefonie verbindingen inclusief de benodigde hardware zoals VOIP toestellen e.d.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?