Magento Hosting Pakketten

BRISP heeft hosting pakketten ontwikkeld, waarmee Magento webshops stabiel en snel draaien. De Magento hosting pakketten zijn uniek vanwege de inrichting van caching methodes die de webshops snel maken.

Magento Hosting Basic

Met het Magento Hosting Basic pakket beschikt u over een snel hosting pakket speciaal ingericht voor het hosten van Magento webshops. Het Hosting pakket is uniek vanwege de inrichting van caching methodes die de webshops snel maken. Het Magento Hosting Basic pakket is voor startende webshops met maximaal 3000 bezoekers per maand. Er is een maximum van 10 mailadressen zodat er via bijvoorbeeld naam@bedrijfsnaam.nl gemaild kan worden. Het pakket bevat 10GB schijfruimte en 100GB dataverkeer.

Magento Hosting Professional

Met het Magento Hosting Professional pakket beschikt u over een super snel hosting pakket speciaal ingericht voor het hosten van Magento webshops. Het Hosting pakket is uniek vanwege de inrichting van caching methodes die de webshops snel maken. Het Magento Hosting Professional pakket is voor groeiende webshops met maximaal 10.000 bezoekers per maand. Er is een maximum van 20 mailadressen zodat er via bijvoorbeeld naam@bedrijfsnaam.nl gemaild kan worden. Het pakket bevat 20GB schijfruimte en 100GB dataverkeer.

Magento Hosting Premium

Met het Magento Hosting Premium pakket beschikt u over een snel hosting pakket speciaal ingericht voor het hosten van Magento webshops. Het Hosting pakket is uniek vanwege de inrichting van caching methodes die de webshops snel maken. Het Magento Hosting Premium pakket is voor webshops met meer dan 10.000 bezoekers per maand. Er is een onbeperkt aantal mailadressen zodat er via bijvoorbeeld naam@bedrijfsnaam.nl gemaild kan worden. Het pakket bevat 40GB schijfruimte en 100GB dataverkeer.

Tarieven

* Download de Service Level Agreement (SLA).
** Download de Standaard Algemene voorwaarden.
*** Facturatie vindt plaats per jaar.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER HOSTING

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?