Moodle Hosting Pakketten

Moodle Hosting Basic

Moodle is een educatieplatform ontworpen om uw personeel of leerlingen te voorzien van een robuust, veilig en geïntegreerd systeem binnen een gepersonaliseerde leeromgeving. Met Moodle Hosting Basic beschikt u onder andere over 20GB e-mailruimte, 10GB webruimte en 1 database voor €10,- p/m exclusief btw.

Moodle Hosting Professional

Moodle is een educatieplatform ontworpen om uw personeel of leerlingen te voorzien van een robuust, veilig en geïntegreerd systeem binnen een gepersonaliseerde leeromgeving. Met Moodle Hosting Professional beschikt u onder andere over 50 GB e-mailruimte, 20GB webruimte en 5 databases voor €25,- p/m exclusief btw.

Moodle Hosting Premium

Moodle is een educatieplatform ontworpen om uw personeel of leerlingen te voorzien van een robuust, veilig en geïntegreerd systeem binnen een gepersonaliseerde leeromgeving. Met Moodle Hosting Premium beschikt u onder andere over onbeperkte e-mail ruimte, 40GB webruimte en 10 databases voor €40,- p/m exclusief btw.

Tarieven

* Facturatie vindt plaats per jaar.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER HOSTING

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?