GEZONDHEIDSZORG

IT OPLOSSINGEN VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Het direct paraat hebben van de juiste informatie kan mensenlevens redden. Daarom is het van belang dat er zorgvuldig omgegaan wordt met de ontwikkeling van softwarepakketten binnen de gezondheidszorg. Een goede informatievoorziening binnen de zorg creëert men door verstandige automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van IT oplossingen voor de gezondheidszorg.
Een goede informatievoorziening binnen de zorg creëert men door verstandig te automatiseren.

Webpakket voor praktijken

Onze partner DigiPharma is gespecialiseerd in het leveren van weboplossingen voor praktijken. DigiPharma levert oplossingen speciaal ontworpen voor apotheken, tandartsen en huisartsen en verloskundigen; Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.digipharma.nl. Mocht DigiPharma niet voorzien in een oplossing voor uw gezondheidsinstelling bijvoorbeeld een maatwerk applicatie neemt u dan contact op met BRISP.

HQlogohorizontaal

VEEL GEKOZEN DIENSTEN BINNEN DE GEZONDHEIDSZORG

Praktijkwebsite

De praktijkwebsites zijn voorzien van gebruiksvriendelijke en speciaal voor praktijken en patiënten ontwikkelde services waaronder: contact-, inschrijf-, herhaalrecept-, medicijnconsult- en diabetesformulier/service. Ook zijn er informatieteksten, folders en praktijkpagina’s beschikbaar.

Narrowcasting koppeling

Onze weboplossingen kunnen worden gekoppeld aan de narrowcasting oplossing in de praktijk. Laat bijvoorbeeld automatisch het nieuws dat u op de praktijk website plaatst uitzenden op het narrowcastingscherm in uw praktijk.

Beveiliging

Het beveiligen van patiëntgegevens en websystemen is één van de belangrijkste zaken die vaak wordt onderbelicht. De security producten voor praktijken beveiligen de praktijk website(s), de praktijk services en andere systemen zoals de e-mailverbindingen. Dit zodat er veilig met patiëntdata wordt omgegaan.

Hardware

BRISP voorziet praktijken van hardware in combinatie met bepaalde diensten of producten. Zo leveren wij de hardware, maar ook de software voor een volledige narrowcasting oplossing voor praktijken. Bent u op zoek naar bepaalde hardware neem dan contact met ons op.

DOMEINNAAM REGISTREREN? CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER GEZONDHEIDSZORG

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?