HORECA

IT OPLOSSINGEN VOOR DE HORECA

IT oplossingen kunnen worden ingezet om nieuwe klanten naar horecagelegenheden te trekken. Dit kan bijvoorbeeld via websites met online reserveren mogelijkheid, websites met webshop integratie e.d., maar ook door het slim inzetten van Google Maps. Naast marketing tools voorziet BRISP horeca ondernemers van oplossingen als kassasystemen, PIN apparatuur en internetverbindingen. Dit zodat de steeds hogere eisen van klanten waargemaakt kunnen worden en de klant op uw gastvrijheid kan vertrouwen.
Nieuwe klanten kunnen geworven worden door slim gebruik van Google Maps.

VEEL GEKOZEN DIENSTEN BINNEN DE HORECA

Website / webshop

Afhankelijk van de wensen van de horeca ondernemer richt BRISP responsive websites, reserveringssystemen en webshops in met behulp van WordPress of Magento. Voor beide systemen heeft BRISP experts in huis. De reserveringssystemen en webshops worden SSL beveiligd opgeleverd en dusdanig ingericht om een optimale conversie te bereiken.

SEO / SEA

De zoekmachine experts zorgen er voor dat de website / webshop van de horeca ondernemer vindbaar wordt op meerdere internet kanalen zoals de bekende zoekmachines Google, Bing etcetera.

Internet diensten

Naast websites, webshops en zoekmachine optimalisatie voorziet BRISP in alle benodigde online diensten voor de horeca ondernemer zoals domeinregistraties, hosting, internet verbindingen (ADSL en Kabel), PIN, alarm en indien gewenst op maat gemaakte Apps.

Hardware

BRISP voorziet horeca ondernemers van hardware in combinatie met bepaalde diensten of producten. Zo leveren wij pin-apparatuur bij onze pin-verbindingen, modems en outdoor en indoor WiFi routers bij onze internet verbindingen en kassa’s bij onze kassasoftware. Voor HACCP datumlabels raden wij de Brother 650TD aan. Bent u opzoek naar bepaalde hardware neem dan contact met ons op.

DOMEINNAAM REGISTREREN? CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER HORECA

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?