RETAIL

IT OPLOSSINGEN VOOR DE RETAIL

Effectief de verkoop op de winkelvloer stimuleren, direct inzicht in de productvoorraden, online de laatste aanbiedingen inzien? Als retailer kunt u niet meer zonder ICT. Stabiele ICT systemen zorgen voor extra omzet en maken communiceren met uw klanten mogelijk.
Als retailer kunt u niet meer zonder ICT.

RETAIL WEBSHOP

Extra omzet genereren via een webshop is voor retailers belangrijk. Daarnaast is de webshop naast een extra verkoopkanaal het visitekaartje van de fysieke winkel(s). BRISP heeft Magento plugins ontwikkeld waarmee voor de retailer snelle, stabiele webshops worden ingericht. De webshops worden opgeleverd in de eigen huisstijl van het retail bedrijf. Het opleveren van de webshop kan in meerdere talen waaronder Nederlands en Engels. Indien gewenst kan BRISP voorzien van de benodigde webruimte / hosting zodat de webshop 24/7 beschikbaar is voor (potentiële) klanten. De webshops worden standaard ingericht met de benodigde zoekmachine optimalisatie (SEO) plugins zodat de webshop vindbaar zal worden. Daarnaast zorgt BRISP voor een goede beveiliging via onder andere SSL van de webshop zodat klantgegevens en bedrijfsgevoelige informatie beschermd blijven. Ook heeft BRISP ervaring met het opleveren van webshops aldus de Stichting Webshop Keurmerk standaarden.

VEEL GEKOZEN DIENSTEN BINNEN DE RETAIL

Website / webshop

Afhankelijk van de wensen van de retailer richt BRISP responsive websites en webshops in met behulp van WordPress of Magento. Voor beide systemen heeft BRISP experts in huis. De webshops worden SSL beveiligd opgeleverd en dusdanig ingericht om een optimale conversie te bereiken.

SEO / SEA

De zoekmachine experts zorgen er voor dat de website / webshop van de retailer vindbaar wordt op meerdere internet kanalen zoals de bekende zoekmachines Google, Bing etcetera.

Internet diensten

Naast websites en webshops en zoekmachine optimalisatie voorziet BRISP in alle benodigde online diensten voor de retailer zoals domeinregistraties, hosting, internet verbindingen (ADSL en Kabel), PIN, alarm en indien gewenst op maat gemaakte Apps.

Hardware

BRISP voorziet retailers van hardware in combinatie met bepaalde diensten of producten. Zo leveren wij pin-apparatuur bij onze pin-verbindingen, modems en WiFi routers bij onze internet verbindingen en kassa’s bij onze kassasoftware. Bent u opzoek naar bepaalde hardware neem dan contact met ons op.

DOMEINNAAM REGISTREREN? CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER RETAIL

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?