ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

IT OPLOSSINGEN VOOR DE ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Communicatie is de spil van ieder bedrijf binnen de dienstverlening. Onderweg afspraken maken, e-mails checken, rapportages inzien, offertes presenteren etc. Iedere onderneming binnen de dienstverlening verdient een stabiel netwerk met de juiste software om optimaal te kunnen functioneren. Het belangrijkste binnen de dienstverlening is de bereikbaarheid in de huidige 24/7 cultuur. BRISP levert IT oplossingen die uw dagelijkse bedrijfsvoering ondersteunen.
Iedere onderneming binnen de dienstverlening hoort 24/7 bereikbaar te zijn.

VEEL GEKOZEN DIENSTEN BINNEN DE ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Website

Afhankelijk van de wensen van de ondernemer richt BRISP responsive websites en webshops in met behulp van WordPress of Magento. Voor beide systemen heeft BRISP experts in huis. De websites worden SSL beveiligd opgeleverd en dusdanig ingericht om een optimale conversie te bereiken.

SEO / SEA

De zoekmachine experts zorgen er voor dat de website van de zakelijke dienstverlener vindbaar wordt op meerdere internetkanalen zoals de bekende zoekmachines Google, Bing etcetera.

Internet diensten

Naast websites en zoekmachine optimalisatie voorziet BRISP in alle benodigde online diensten voor ondernemers zoals domeinregistraties, e-mail, hosting, internet verbindingen (ADSL en Kabel), PIN, alarm en indien gewenst op maat gemaakte Apps zodat de onderneming 24/7 bereikbaar is.

Hardware

BRISP voorziet ondernemers van hardware in combinatie met bepaalde diensten of producten. Zo leveren wij pin-apparatuur bij onze pin-verbindingen, modems en WiFi routers bij onze internet verbindingen en kassa’s bij onze kassasoftware. Bent u opzoek naar bepaalde hardware neem dan contact met ons op.

DOMEINNAAM REGISTREREN? CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?