ONDERWIJS

IT OPLOSSINGEN VOOR HET ONDERWIJS

Samenwerken aan opdrachten op school is leuk, leerzaam en effectief. Hiervoor worden IT oplossingen voor het onderwijs steeds vaker ingezet. Deze IT oplossingen dienen te draaien binnen een beveiligde omgeving. Dit zodat iedere leerling veilig toegang kan krijgen tot zijn eigen bestanden/informatie. Cloudsoftware maakt het mogelijk om leerlingen overal toegang te geven tot de eigen documenten. Het onderwijs moet kunnen rekenen op betrouwbare systemen zodat leerlingen/studenten zich kunnen focussen op het leren. En zodat docenten de IT oplossingen optimaal kunnen inzetten.

MOBILE DEVICE MANAGER

Eenvoudig de mobiele devices van leerlingen en docenten beheren. Docenten zelfstandig apps voor alle leerlingen binnen een klas laten installeren met een druk op de knop. Het kan, met de Mobile Device Manager van Lightspeed Systems. Voor de onderwijs en IT partner binnen uw regio neem contact met ons op.

CLASSROOM MANAGER

Mobiele devices kunnen in lessen ontzettend handig zijn voor de leerlingen, maar met een grote klas zal het moeilijk zijn om toezicht te houden over zoveel devices. Met ClassRoom Manager zal dit geen probleem meer zijn, leraren en admins kunnen gemakkelijk toezicht houden over alle schermen en lessen. Waardoor gemakkelijk optimaal gebruik gemaakt kan worden van de mobiele devices.

VEEL GEKOZEN DIENSTEN BINNEN HET ONDERWIJS

Mobile Device Manager

De Mobile Device Manager is een gemakkelijke en krachtige oplossing op maat gemaakt voor scholen. Het biedt u eenvoudig mobile device beheer en creëert veilig gebruik van mobiele apparaten binnen leeromgevingen.

Classroom Orchestrator

Docenten kunnen meekijken op de schermen van leerlingen om er achter te komen wie niet op schema ligt, wie extra aandacht nodig heeft en wie vooruitloopt.

Internet diensten

Naast de Mobile Device Manager en de Classroom Orchestrator bieden wij speciaal voor het onderwijs webfilter en spamfilter oplossingen. Ook voorzien wij in websites, domeinregistraties, hosting, zoekmachine optimalisatie, internet verbindingen, PIN, alarm en indien gewenst op maat gemaakte Apps.

Hardware

BRISP voorziet onderwijsinstellingen van hardware in combinatie met bepaalde diensten of producten. Zo leveren wij pin-apparatuur bij onze pin-verbindingen, modems bij onze internet verbindingen en kassa’s bij onze kassasoftware. Bent u opzoek naar bepaalde hardware neem dan contact met ons op.

ONZE LOKALE ONDERWIJS SALES PARTNERS VOOR ADVIES BIJ U IN DE BUURT

Switch (BE) biedt het complete assortiment Lightspeed producten waaronder de Mobile Device Manager, de Lightspeed Rocket en de Lightspeed Webfilter in België aan. Met zijn 23 vestigingen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel is Switch (BE) nu de grootste Apple-verdeler van België. Het bedrijf telt zo’n 250 werknemers.

Heutink biedt hoogstaande educatieve materialen wereldwijd, allemaal afgestemd op het principe spelend leren. Samen met ons team van didactische specialisten ontwerpen en ontwikkelen we innovatieve materialen gericht op het ondersteunen van spel en ontwikkeling. Deze materialen zijn gebaseerd op internationaal bewezen leerdoelen, wat betekent dat onze producten altijd hoge kwaliteit hebben en zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de gebruikers. Heutink gelooft in educatie en samenwerking. Ontwikkeling is immers niet iets dat je alleen doet.

PLEXSYS is sinds 2012 een cloud solution provider voor het Nederlands basisonderwijs. Met onze speerpuntproducten als Microsoft Office 365, SharePoint Online voor onderwijs, een ouderportaal, diverse oplossingen op gebied van privacy en beveiliging en nu ook Mobile Device Management bedient PLEXSYS zo’n 670 basisscholen in Nederland met haar producten en dienstenportfolio. Vanwege onze ervaring zijn we in staat het Nederlands onderwijs snel en tegen een normale prijs goed te kunnen bedienen.

Xando-logo-new-black1

Xando biedt het complete assortiment Lightspeed producten waaronder de Mobile Device Manager, de Lightspeed Rocket en de Lightspeed Webfilter in Nederland aan.

Leren op maat, resultaatgericht (samen)werken en kostenbeheersing: allemaal speerpunten in het onderwijs van vandaag. Met slimme, toekomstbestendige oplossingen helpt Switch (NL) uw organisatie mee te bewegen met deze veranderende wereld. We hebben niet alleen van verstand van IT, maar ook van uw specifieke branche: het onderwijs. Met deze kennis creëren wij het fundament voor een IT-omgeving waar uw medewerkers, docenten en leerlingen efficiënt en gemakkelijk kunnen werken én samenwerken.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER ONDERWIJS

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?