ONDERWIJS

IT OPLOSSINGEN VOOR HET ONDERWIJS

Samenwerken aan opdrachten op school is leuk, leerzaam en effectief. Hiervoor worden IT oplossingen voor het onderwijs steeds vaker ingezet. Deze IT oplossingen dienen te draaien binnen een beveiligde omgeving. Dit zodat iedere leerling veilig toegang kan krijgen tot zijn eigen bestanden/informatie. Cloudsoftware maakt het mogelijk om leerlingen overal toegang te geven tot de eigen documenten. Het onderwijs moet kunnen rekenen op betrouwbare systemen zodat leerlingen/studenten zich kunnen focussen op het leren. En zodat docenten de IT oplossingen optimaal kunnen inzetten.

MOBILE DEVICE MANAGER

Eenvoudig de mobiele devices van leerlingen en docenten beheren. Docenten zelfstandig apps voor alle leerlingen binnen een klas laten installeren met een druk op de knop. Het kan, met de Mobile Device Manager van Lightspeed Systems. Voor de onderwijs en IT partner binnen uw regio neem contact met ons op.

VEEL GEKOZEN DIENSTEN BINNEN HET ONDERWIJS

Mobile Device Manager

De Mobile Device Manager is een gemakkelijke en krachtige oplossing op maat gemaakt voor scholen. Het biedt u eenvoudig mobile device beheer en creëert veilig gebruik van mobiele apparaten binnen leeromgevingen.

Classroom Orchestrator

Docenten kunnen meekijken op de schermen van leerlingen om er achter te komen wie niet op schema ligt, wie extra aandacht nodig heeft en wie vooruitloopt.

Internet diensten

Naast de Mobile Device Manager en de Classroom Orchestrator bieden wij speciaal voor het onderwijs webfilter en spamfilter oplossingen. Ook voorzien wij in websites, domeinregistraties, hosting, zoekmachine optimalisatie, internet verbindingen, PIN, alarm en indien gewenst op maat gemaakte Apps.

Hardware

BRISP voorziet onderwijsinstellingen van hardware in combinatie met bepaalde diensten of producten. Zo leveren wij pin-apparatuur bij onze pin-verbindingen, modems bij onze internet verbindingen en kassa’s bij onze kassasoftware. Bent u opzoek naar bepaalde hardware neem dan contact met ons op.

ONZE LOCALE ONDERWIJS SALES PARTNERS VOOR ADVIES BIJ U IN DE BUURT

logo_header

Easy-M biedt het complete assortiment Lightspeed producten waaronder de Mobile Device Manager, de Lightspeed Rocket en de Lightspeed Webfilter in België aan. Met zijn 23 vestigingen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel is Easy-m nu de grootste Apple-verdeler van België. Het bedrijf telt zo’n 250 werknemers.

logo (1)

A-Mac biedt het complete assortiment Lightspeed producten waaronder de Mobile Device Manager, de Lightspeed Rocket en de Lightspeed Webfilter in Nederland aan.

Xando-logo-new-black1

Xando biedt het complete assortiment Lightspeed producten waaronder de Mobile Device Manager, de Lightspeed Rocket en de Lightspeed Webfilter in Nederland aan.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER ONDERWIJS

4 + 11 =