Redis Caching

De term “caching” wordt veel gebruikt in webdevelopment. Caching is het van tevoren opslaan van data naar een externe locatie. Webpagina’s kunnen de gecachte bestanden direct ophalen en laden hiermee sneller, omdat de webserver niet elke keer de pagina hoeft te genereren. Met de standaard caching tools wordt de cache opgeslagen op de harde schijf van de server. Deze schijven hebben een relatief trage lees- en schrijfsnelheid. Wanneer het essentieel is dat een website of webapplicatie zo snel mogelijk laadt biedt Redis-Caching een uitkomst.

Met Redis-Caching worden gegevens niet op de schijf, maar in het geheugen opgeslagen. Het geheugen heeft een snellere lees- en schrijfsnelheid dan een harde schijf. Zowel de front-end als de back-end van websites en/of webapplicaties laden hiermee sneller.

Iedere website en webapplicatie kent een eigen digitale ‘footprint’ en verschilt hiermee in het aantal benodigde resources. BRISP biedt de onderstaande Redis-Caching pakketten. De pakketten verschillen in het aantal beschikbare MB’s. Neemt u een pakket af van 128MB dan wordt er 128MB aan geheugen vrij gemaakt voor uw website of webapplicatie. Veelal is 64MB afdoende voor WordPress websites. Maatwerk applicaties kunnen meer nodig hebben. Voor meer informatie over het pakket dat geschikt is voor uw website en/of webapplicatie kunt u contact met ons opnemen.

PRIJZEN

Cache grootte (MB) Prijs per maand
64 €15,00
128 €30,00
256 €50,00
512 €100,00
1024 €150,00
1536 €200,00
2048 €250,00

Voordelen

 

  • Database queries worden sneller uitgevoerd doordat deze rechtstreeks uit de cache worden gehaald
  • Snellere laadtijd pagina’s
  • Niet alleen pagina’s laden sneller, ook de backend laadt sneller

 

CONTACT


Uw persoonlijke adviseur helpt u graag met een IT-oplossing die aansluit bij uw situatie en branche.

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?