SSL-certificaten

Er zijn maar weinig websites die geen vertrouwelijke persoonsgegevens verzenden. Want niet alleen bij online aankopen of banktransacties worden er vertrouwelijke persoonsgegevens verzonden, ook als uw bezoekers een contactformulier invullen is dit het geval. De Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) verplicht elke website om persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie te beveiligen tegen verlies of enige vorm van misbruik. Om te voldoen aan de beveiligingsnormen van de Wbp dienen houders van websites een SSL-certificaat aan te schaffen. Een SSL-certificaat is een bewijs dat de website authentiek is en dat de verbinding waarover de gegevens worden verzonden veilig en versleuteld is.

Sinds kort geeft Chrome de aanwezigheid van SSL niet meer aan met de bekende ‘groene balk’. Deze is vervangen door een grijs slotje met, afhankelijk van het SSL certificaat, weergave van de bedrijfsnaam.

Bij het bezoeken van een website zonder SSL certificaat geeft Google Chrome een waarschuwing, waarbij bij het invullen van een formulier verdere waarschuwingen worden gegeven. Zie figuur 1.

Website en webshop certificaten

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Uitgebreider pakket nodig? Neem dan contact met ons op.
** Facturatie vindt plaats per jaar.

SSL Certificaat Aanvragen


Wilt u een van onze certificaten aanvragen, of heeft u vragen hierover? Wij helpen u graag met een oplossing die aansluit bij uw situatie. Vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Ik wil het volgende certificaat aanvragen (optioneel)

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar info.benelux@brisp.nl.

13 + 3 =

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?