Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie in de cloud inclusief eenvoudig admin paneel en app om realtime doorschakelingen en nog veel meer te regelen.

De functionaliteiten van ons telefonie platform

Belplannen

Per telefoonnummer en gebruiker kun je 24/7 bepalen hoe de telefonie wordt afgehandeld. Doorschakelen, keuzemenu’s, wachtrijen, geavanceerde tijdscondities alles is inbegrepen.

Inzicht

Het online dashboard geeft uitgebreide statistieken van de duur van telefoontjes, wie er gebeld heeft, waar naartoe gebeld is etcetera.

iOS en Android app

Tijdelijk even buiten kantoor? Dan is het direct mogelijk om via de Qaller app tijdelijk uw belplan door te schakelen.

z

Voicemail

Zowel een persoonlijke als bedrijfsmailbox is aanwezig. Indien gewenst kan er een voicemailbox worden ingericht per telefoonnummer. Zowel ontvangen van de berichten via het telefoontoestel als in de mailbox is mogelijk.

Fax

De fax plugin is standaard beschikbaar. Zowel ontvangen als versturen van fax berichten is mogelijk.

Provisioning

Automatisch configureren van veelgebruikte telefoontoestellen waaronder Tiptel, Panasonic en meer.

Specifieke wensen?

Heeft u specifieke eisen aan de functies van uw telefonie centrale die niet vermeld staan? Ons team levert ook maatwerkoplossingen voor telefonie centrales. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Drag and drop

Versleep de apps in de juiste volgorde. Bepaal zelf wanneer er een keuzemenu volgt, wanneer er wordt doorgeschakeld of er een wachtrij actief mag worden en veel meer.

EEN VRAAG OF MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?