Webapplicaties

Wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties in PHP met ondersteuning van MySQL databases.

Framework

Wij maken gebruik van diverse frameworks waardoor het ontwikkeltraject korter is en wijzigingen veiliger te realiseren zijn.

Techniek

Er is ruime ervaring met web-based programmeertalen zoals PHP en MySQL. Indien gewenst ontsluiten wij uw applicatie met XML/API koppelingen voor het automatisch verzenden en ontvangen van data.

Toegang

De maatwerk web-applicaties stellen wij beschikbaar uitsluitend voor bevoegde personen. Er is ervaring met user-management, IP-restrictions en andere geavanceerde oplossingen waarmee uw webapplicatie beveiligd wordt.

Customer Support

De maatwerk applicaties worden standaard met 1 jaar technische support opgeleverd.

Technische kennis

Aan de hand van uw wensen beoordelen wij welke programmeertaal aansluit bij uw behoefte. Er is onder andere PHP, XML/API en HTML/CSS kennis aanwezig.

  • PHP 90% 90%
  • XML 100% 100%
  • SOAP / REST 80% 80%
  • HTML / CSS 100% 100%

Intake gesprek

Het webapplicatie ontwikkeling traject starten wij met een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek analyseren wij de behoefte. Hierna beoordelen wij of de wensen haalbaar zijn en door ons omgezet kunnen worden in een werkbaar online web-systeem.

EEN VRAAG OF MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?