Stichting Webshop Keurmerk

Garandeer uw klanten dat zij veilig en betrouwbaar in uw webshop kunnen winkelen.

BRISP is partner van Stichting Webshop Keurmerk

Als partner kunnen we u tijdelijk een korting aanbieden op het aanvragen van een webshop keurmerk. Wat houdt het keurmerk precies in en hoe vraagt u er een aan?

De Stichting

Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de brancheorganisatie en het erkende Webwinkelkeurmerk van webwinkelhouders. Inmiddels zijn meer dan 4500 webwinkels aangesloten.

U mag het keurmerklogo op uw website plaatsen indien uw webshop voldoet aan het Keurmerk-code reglement. Na aanmelding en goedkeuring van uw webshop ontvangt u een Keurmerk-code.  Met naleving van de Keurmerk-code garandeert u uw klanten dat zij veilig en betrouwbaar in uw webshop kunnen winkelen. Dit bevordert het vertrouwen bij uw bezoekers en de bereidheid om te bestellen in uw webshop. Uw conversie kan dus stijgen bij het voeren van een webshop keurmerk.

Hoe vraagt u een keurmerk aan?

  • Laat uw webshop door BRISP inrichten volgens de eisen van de Keurmerk-code voor een eenmalig bedrag van 250 euro (excl. btw). Let hierbij wel dat BRISP u over enkele van de eisen van de Keurmerk-code zoals de algemene voorwaarden, alleen kan adviseren. BRISP kan u dus geen goedkeuring garanderen;
  • Meld uw webshop aan op de website van Stichting Webshop Keurmerk. Het standaardtarief voor het Keurmerk bedraagt 195 euro per jaar (excl. btw). Wanneer u bij de aanmeldingsprocedure aangeeft dat u door BRISP bent aangedragen, ontvang u een eenmalige korting van 48.75 euro. Bij een aanmelding later in het kalenderjaar is uiteraard slechts een bijdrage voor de resterende maanden van het jaar verschuldigd. Er zijn geen andere administratiekosten of certificatiekosten verschuldigd;
  • De webshop wordt gekeurd door Stichting Webshop Keurmerk;
  • U ontvangt bij goedkeuring het Webshop Keurmerk die geplaatst mag worden op de webshop. Tevens wordt uw webshop vermeld op de website van Stichting Webshop Keurmerk met de mededeling dat de webshop voldoet aan alle richtlijnen.

Heeft u vragen of wilt u in aanmerking komen voor het keurmerk? Neem dan contact op via: sales@brisp.nl of telefonisch via: +31 (0)50 2011 460.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?