Website ontwikkeling

BRISP richt responsive WordPress websites in. De websites zijn dusdanig ingericht om een optimale conversie te bereiken.

De functionaliteiten van ons website pakket

Eigen huisstijl

De website wordt opgeleverd in uw eigen huisstijl.

Mobiel vriendelijk

De website wordt mobiel vriendelijk ontworpen. Door de responsiveness van de website past deze zich automatisch aan aan ieder schermformaat.

Social media integratie

Standaard worden social media plugins geïntegreerd waardoor de vindbaarheid van uw website wordt verbeterd.

Maps

Optioneel is de Google Maps integratie waarmee bezoekers uw fysieke locatie direct kunnen vinden.

Plugins

Er zijn plugins beschikbaar voor zoekmachine optimalisatie, website beveiliging, webshop integraties en meer.

Vindbaarheid

De website wordt standaard technisch klaar gemaakt om goed vindbaar te worden. Voor het inhoudelijk optimaliseren van uw website kunt u kiezen voor de SEO/SEA service.

Specifieke wensen?

Heeft u specifieke eisen aan de functies van uw website die niet vermeld staan? Ons team levert ook maatwerkoplossingen voor websites. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

De kosten

Omdat de complexiteit van een website volledig afhangt van uw uw bedrijfsvoering en wensen, is er geen standaardprijs voor het ontwikkelen van een website. Hieronder ziet u een indicatie van de verschillende websites en bijbehorende kosten die wij bouwen. Om een goede prijsindicatie te geven gaan we graag met u in gesprek.

EEN VRAAG OF MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?