WiFi Site Survey

Valt de WiFi-verbinding bij u op locatie vaak weg? Of vraagt u zich af hoe u de WiFi verbinding zo optimaal mogelijk kan inrichten? Dan biedt de WiFi Site Survey uitkomst. Door middel van de survey worden eventuele ‘stoorzenders’ van de WiFi verbinding inzichtelijk gemaakt. Hiernaast kan met de survey bepaald worden welke WiFi apparatuur benodigd is voor een zo stabiel WiFi netwerk.

De meting wordt verricht met geavanceerde apparatuur van Metageek. De uitkomst van de meting is een op maat gemaakt adviesrapport. Een spectrum analyse, een overzicht van (te) druk bezette kanalen en de sterkte per WiFi kanaal zijn onderdeel van het adviesrapport.

Wij bieden de Site Survey aan vanaf 79 euro.

Direct een Site Survey of meer informatie aanvragen? Neem contact op via info.benelux@brisp.nl of telefonisch via 050 535 1752.

Onderdelen WiFi Site Survey

Kanaaloverzicht

Het kanaaloverzicht toont de gemeten WiFi en Non-WiFi kanalen die in de omgeving worden gebruikt. Het kanaaloverzicht wordt in PDF beschikbaar gesteld. Met het kanaaloverzicht kan er worden geadviseerd welk WiFi kanaal het meest stabiel is voor de WiFi toepassingen.

Netwerk tabel

De netwerk tabel toont alle actieve WiFi apparaten binnen het netwerk. Eventueel storende WiFi apparaten worden weergegeven.

Density grafiek

De density grafiek geeft aan hoeveel (storend) WiFi verkeer er per kanaal actief is in de omgeving.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER Wi-Fi

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?