WordPress Hosting Pakketten

BRISP heeft hosting pakketten ontwikkeld, waarmee WordPress websites stabiel en snel draaien. De WordPress hosting pakketten zijn uniek vanwege de inrichting van caching methodes die de websites snel maken. Daarnaast zijn er diverse WordPress tools beschikbaar zoals de WordPress auto-installer, automatische updates en back-up tools.

WordPress Hosting Small

Met het WordPress Hosting Small pakket beschikt u over een snel hosting pakket speciaal ingericht voor het hosten van WordPress websites. Het hosting pakket is uniek vanwege de inrichting van caching methodes die de websites snel maken. Het WordPress Hosting Small pakket is voor startende websites met maximaal 3000 bezoekers per maand. Er is een maximum van 10 mailadressen zodat er via bijvoorbeeld naam@bedrijfsnaam.nl gemaild kan worden. Het pakket bevat 10GB schijfruimte en 50GB dataverkeer.

WordPress Hosting Medium

Met het WordPress Hosting Medium pakket beschikt u over een snel hosting pakket speciaal ingericht voor het hosten van WordPress websites. Het hosting pakket is uniek vanwege de inrichting van caching methodes die de websites snel maken. Het WordPress Hosting Medium pakket is voor groeiende websites met maximaal 10.000 bezoekers per maand. Er is een maximum van 20 mailadressen zodat er via bijvoorbeeld naam@bedrijfsnaam.nl gemaild kan worden. Het pakket bevat 40GB schijfruimte en 100GB dataverkeer.

WordPress Hosting Large

Met het WordPress Hosting Large pakket beschikt u over een snel hosting pakket speciaal ingericht voor het hosten van WordPress websites. Het Hosting pakket is uniek vanwege de inrichting van caching methodes die de websites snel maken. Het WordPress Hosting Large pakket is voor websites met meer dan 10.000 bezoekers per maand. Er is een onbeperkt aantal mailadressen zodat er via bijvoorbeeld naam@bedrijfsnaam.nl gemaild kan worden. Het pakket bevat 80GB schijfruimte en 500GB dataverkeer.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Uitgebreider pakket nodig? Neem dan contact met ons op.
** Facturatie vindt plaats per jaar.
*** Download de Standaard Algemene voorwaarden.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER HOSTING

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?