ZAKELIJK GLASVEZEL

INTERNET VIA GLASVEZEL

Zakelijk glasvezel is bedoeld voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de beschikbare bandbreedte en aan de betrouwbaarheid van hun internetverbinding. Hierbij kunt u denken aan bedrijven waarvoor internetcommunicatie een belangrijk onderdeel is van het primaire proces van de bedrijfsvoering.

Beschikbaarheid & tarieven

Zakelijk glasvezel is te bestellen met diverse modules

Telefonie / VoIP

Zakelijk bellen is bellen over IP, over het betrouwbare kabel netwerk. Met zakelijk bellen krijgt u alleen de gemakken van een bedrijfstelefooncentrale. Niet de lasten. U belt vanuit de Cloud, dus een analoge telefooncentrale is niet meer nodig. U heeft de controle over de instellingen en kosten, per werkplek en per maand aanpasbaar. Meer informatie over zakelijk bellen.

PIN

De stabiele verbinding maakt het mogelijk om PIN apparatuur aan te sluiten. Naast de stabiliteit van de verbinding zullen uw PIN transacties ook snel verwerkt worden.

Multi Wifi

Multi Wifi van Ziggo past bij deze tijd. Want medewerkers en gasten kunnen hiermee altijd en overal snel en veilig online. Via een professioneel en gescheiden netwerk biedt u overal (binnen en buiten) wifi aan voor diverse doelgroepen.

Het unieke van deze dienst is dat er geen hoge investeringskosten aan vast kleven. Multi Wifi is er al vanaf 10 euro p.m. excl. btw, per wifipunt, inclusief service en onderhoud.

Mobiel 4G

Ondernemen, waar u ook bent. Dat kan met Mobiel Zakelijk van Ziggo. Voor elk type ondernemer en medewerker is er een passende bundel, maandelijks aanpasbaar.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER GLASVEZEL INTERNET

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar [email protected] Meer informatie.

3 + 4 =