ZAKELIJK KABEL

INTERNET VIA DE KABEL

Met meerdere pc’s tegelijk online? Of video’s streamen? Dat kan supersnel met zakelijk internet via de kabel. BRISP levert internetverbindingen met snelheden over de kabel tot 500 Mb/s download en tot 40 Mb/s upload. Inclusief 5 vaste IP-adressen. Noodzakelijk in zakelijke omgevingen met eigen web- of mailservers.

Tarieven MKB Coax

300 / 40 Mbit/s

102,50/maand

500 / 40 Mbit/s

119/maand

Zakelijk internet is te bestellen met diverse modules

Telefonie / VoIP

Zakelijk bellen is bellen over IP, over het betrouwbare kabel netwerk. Met zakelijk bellen krijgt u alleen de gemakken van een bedrijfstelefooncentrale. Niet de lasten. U belt vanuit de Cloud, dus een analoge telefooncentrale is niet meer nodig. U heeft de controle over de instellingen en kosten, per werkplek en per maand aanpasbaar. Meer informatie over zakelijk bellen.

PIN

De stabiele verbinding maakt het mogelijk om PIN apparatuur aan te sluiten. Naast de stabiliteit van de verbinding zullen uw PIN transacties ook snel verwerkt worden.

CONTACTEER DE ACCOUNTMANAGER KABELINTERNET

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar acp@brisp.nl. Meer informatie.

×

Klik op BRISP Support om te chatten met een supportmedewerker.

× Hulp nodig?